Wednesday, October 13, 2010

Rogol!!!!

ni lah zaman akhir bagi dunia...Ya Allah..kau lindungilah daku sebaik mungkin...
disini aku selitkan satu kisah ataupun lebih terperinci kisah realiti hidup untuk pemangsa menipu si mangsa...
marilah ikuti kisha ini..:

Hal ini berlaku di KL baru2 ni..cara baru orang memperdaya perempuan untuk dirogol. Kawan dia sendiri yang telah menjadi mangsa. Kawan dia keluar ofis agak lewat iaitu agak2 dekat malam juga. Dia terserempak dengan seorang kanak2 menangis di tepi jalan. Kerana kesian, dia hampiri dan bertanya budak tu kenapa dia sorang2 petang2 begini. Budak tu kata yang dia dah sesat dan minta dihantar balik ke rumahnya. Budak tu kemudiannya menunjukkannya sekeping kertas yang  tertulis alamat rumahnya. Perempuan ni kira berhati mulia, tanpa mengesyaki apa2 terus bawa budak tu ke alamat berkenaan. Setibanya di rumah itu, dia pun menekan loceng pintu.. Sejurus kemudian dia pengsan lantaran loceng berkenaan disambungkan dengan wayar berkuasa tinggi.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Hari berikutnya apabila dia tersedar, dia berada di sebuah rumah kosong di kawasan berbukit, dalam keadaan telanjang. Kondom ada di merata2 dengan air mani berhamburan. Tak kurang 20 kondom semuanya. Dia langsung tak mengenali penyerangnya. Begitulah jenayah akhir2 ini mensasarkan mangsanya. Jika terserempak dengan keadaan sebegini, jangan sesekali turuti kemahuan kanak2 itu, sebaliknya hantar je dia ke balai polis yang berdekatan.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
~gambar hiasan~


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
P/S: berhati-hatilah ketika anda berseorangan. jangan terlalu baik dan anggap anda boleh selesaikan masalah dengan baik.. kita tak tau disebalik kebaikan kita ada yang ingin mengambil kesempatan...

No comments:

Post a Comment