Tuesday, November 9, 2010

Woi!!! tindas pelajar je kau taw!!!

hishhhhhhhh bengang betul aku ni!!!!
Pak cik Ramli aku memang marah betul dengan kau...
sabo jela..kau memang suka tindas pelajar kan??? 
Napela manusia ni suka sangat ambik kesempatan tindas 
orang yang lemah. Tak patut betul...Aku memang tak puas 
ati dengan kau. Tak pe..esok kat akhirat kau jawab jela..
Pemberi sewa yang kat sana tak payah la nak charge student
melampau sangat kalau umah tu tak seberapa. budus punya 
olang tua..haissshhhh ko siap ugut lg ek..mentang-mentang 
we don't have choice. even sewa tu kalau nak dibandingkan
dengan orang len agak murah but aku really tak boleh terima 
kalau kena bayar even tak duduk. tindas betul...kau ni ekh!
Apa yang aku nak cakap dengan bapak aku ni?? konfem-konfem 
bapak aku pun bising. but again no choice..

4 comments:

  1. bakal housmate kamu yg ditindas jgkNovember 9, 2010 at 4:53 PM

    tindas!! haihh..naseb baik bkn tandas

    ReplyDelete
  2. tak rela tinggal dirumah tuNovember 9, 2010 at 5:08 PM

    klu tandas aku bayar 20 sen je sebulan..

    ReplyDelete
  3. brsbr ye puti..
    kte org pn sme jgk..

    ReplyDelete
  4. ohw tengs ayu for ur concern...=)..bersabo la den ni hah..tak dapek nak buek apo laei..

    ReplyDelete